Arnhem Aan de Zon

Van de zon word je blij en het geeft Arnhem energie! Wist je dat er al op veel plekken in Arnhem zonnepanelen op de daken liggen? In Presikhaaf liggen bij het Winkelcentrum Presikhaaf, Stadsboerderij Presikhaaf, Opleiding Mariëndael-Klimmendaal, de HAN en Rijn IJssel samen 1070 zonnepanelen, goed voor het stroomverbruik van 100 huishoudens. Er liggen overal door de stad en in Presikhaaf nog veel meer zonnepanelen. Er zijn dus nog veel meer goede voorbeelden. Zo liggen er ruim 100.000 zonnepanelen op de daken van woningen in Arnhem.

Wil je ook zonnepanelen, maar weet je niet waar je daarvoor terecht kan? Ga dan naar Lokaal Duurzaam Collectief. Dit collectief bestaat uit drie lokale bedrijven die als betrouwbare leveranciers voor zonnestroom zijn geselecteerd. Door met deze bedrijven te werken, ben je verzekerd van een goede service, een scherpe prijs (mét € 200 korting deze zomer!) en een aanspreekpunt in de buurt. Ga voor meer informatie en het opvragen van een offerte naar www.arnhemaan.nl/mogelijkheden/lokaal-duurzaam-collectief/.

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen of wil je aan de slag met energie besparen? Bij het Energieloket Arnhem vind je onafhankelijk advies. Ga naar www.arnhemaan.nl voor meer informatie.

X